Post by rendfuckeabetur on Feb 17, 2022 3:40:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vdor v številne vire ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
res je zabavno, a včasih določenih stopenj, zlasti kombinacij, dobesedno ni mogoče premagati, ne da bi bili prisiljeni porabiti dragulje
Všeč mi je. Toda zelo težko je dobiti diamant, tako da lahko hitreje nabereš tempo za časovnik, potem pa obtičaš tako dolgo, da sem kar nehal. Brez ojačevanja ni mogoče premagati časovnika. In iz nekega razloga nabiralnik ni povezan niti s Facebook predvajalniki, da bi dobili pomoč.
Edina težava, ki jo imam pri igri, je, da so cilji pozneje v igri, samo prvi svet, skoraj nemogoči brez uporabe predmetov in/ali potrebe po porabi draguljev za povečanje časa, če oglasi niso na voljo, kar je nekoliko plenilsko pri mikrotransakcijah. Časovne omejitve so prenatančne za nekatere ravni, ki se začnejo pri hamburgerju in nimajo manevrskega prostora, kar vas zelo hiti s preveč strankami hkrati.
Sprva mi je bila igra všeč, kasneje pa so me pojavni oglasi začeli tako jeziti, ker se včasih pojavljajo po vsaki stopnji, vem, da so ti oglasi bistvenega pomena, da ostane igra brezplačna, vendar jih je preveč, vendar mi je všeč tisti, ki so nagrajeni. Poleg tega se je nedavno turška kuhinja ustavila na šesti stopnji in ne morem postreči hrane, poleg tega je zelo kratko, ali je to vse vaše znanje o turški hrani?
Igra je zelo dobra, vendar zasluženi denar v celoti gre za posodobitve, preveč je oglasov
Moral sem dati 1, ker mi omogoča, da igram le občasno. Večkrat odstranjen in znova naložen. Igra je res všeč. Upam, da lahko popraviš. Danes sem poskušal znova igrati, je bilo treba odstraniti. Nekatere ravni bodo včasih delovale. Potem, ko pridem do naslednjega, ne bom naredil ničesar. Ne dovoli mi, da se premaknem naprej ali nazaj. Izstopim iz aplikacije. Pojdi nazaj in morda mi bo omogočilo, da igram raven.
Crazy Kitchen: Cooking Game Žaid. automat. cbyg
obožujem igro in sem na pariškem nivoju. končal sem s prvim delom in še vedno čakam na drugi del, kot piše, kmalu. koliko časa moramo še čakati? razen tega je igra res zahtevna.
Igra potrebuje več svetov/nivojev. Čakanje med njima (vedno piše "kmalu") je vsaj 3 tedne. To je smešno!
Obožujem to igro!! Mislim, včasih zamuja, ampak mislim, da je to samo moj telefon! ampak to je moja igra vsak dan 👍👍
Kupec pozor - promovirali so 28-dnevni paket. 1. Besedilo je predlagalo, da je to nagrada za prijavo 28 dni zapored in da bom vse stvari dobil naenkrat. Toda moral sem se prijaviti vsak dan, da sem dobil okrepitve. Kakorkoli že, ko sem nekaj dni videl promocijo, sem jo kupil. 2. Razvijalec mi ni dal stvari, ki sem jih zamudil v prvih nekaj dneh promocije. 3. NI MOGEL dokončati 28 dni. Kasneje je bilo veliko sporočil z njihovo podporo, vsaka želja po nadaljnjem igranju te igre je bila prekinjena. Odstranjeno.
Nikoli nisem poznal te igre, dokler je nisem preizkusil tako super, ena izmed najboljših kuharskih iger, še posebej, ker ni oglasov, ki bi se končno počutil brez njih, ker ima dobesedno vsaka igra, ki sem jo igral, nadležne oglase
Igra je popolna, vendar ne razumem, zakaj se ne morem premakniti z 21. stopnje, zataknila se je. Poskušam uporabiti dragulje in kovance, da si kupim več časa, tudi z oglasi, vendar nima smisla, naveličal sem se, zato sem jo izbrisal dobra igra dokler nisem dosegel stopnje 21 in se igra tudi ne more igrati brez interneta, naj bi bila zame brezplačna, to je igra z dvema zvezdicama
Preveč oglasov. Običajno se oglasi prikazujejo samo, če želite v igri pridobiti dodatno korist, npr. več časa, brezplačni kristal, dodatno življenje. Toda ta igra prikazuje oglase tudi takrat, ko se želite premakniti naprej na naslednjo raven, tudi če imate očitno še dovolj življenja za to. Razumem oglase, vendar je umestitev oglasov zelo moteča – kot da bi poskušali stisniti vse oglase, ki jih imajo, na vseh mestih, ki si jih lahko zamislijo.
Všeč mi je ta igra, potrebuje posodobitev, vendar je ne bom kmalu izbrisal.
To je najboljša kuharska igra, ki sem jo igral do sedaj. Je radodaren s kovanci in res vam ni treba sireni denarja, razen če želite denar porabiti.
Všeč mi je igra. vendar mora zmanjšati količino diamantov, ki jih morate plačati za dodaten čas. 100 je preveč.
Rada čakam, da podam ocene, ker pogosto, ko nadaljujete z igranjem iger, boste opazili nepoštene dejavnosti. Opazil sem, da sem enkrat začel plačevati za diamante; zdi se, da igra nastavi trenutke za ponovno plačilo. Poleg tega, ker sem uporabil svoj boost v kombiniranem krogu, dobesedno ni dodal mojih kombinacij, ko so bile jasno zbrane. Prezrilo je moje kombinacije in zapravilo mojo okrepitev. To se ni zgodilo prvič. Ta igra lahko povzroči odvisnost, vendar s takšnimi srečanji postane manj zanimiva.
aplikacija se sredi igre kar naprej zapira in povzroča izgubljanje srca in dodatna pomoč, ki je zagotovljena, izgine. Ta igra mi je zelo všeč, vendar bi jo rad izbrisal, ker je to težava. zelo nadležen.
Crazy Kitchen: Cooking Game ארקייד xvy
Bubble Shooter Mania - Blast パズル ohq
Crazy Kitchen: Cooking Game Arked fmrm
Na splošno odlična igra, vendar prosim, ne dajte mi časovne ravni, če se liki sprehajajo kot polži. Hvala in upam, da boste to izboljšali
Crazy Kitchen: Cooking Game Spillehall vofv
Sama igra je dobra in zahtevna ... toda ... ZA IGRAJTE BO MORALI POTROŠITI MALO PREMOŽENJA. Nimam nič proti temu, da enkrat kupim igro..toda ti dnevi so minili...ta igra vam onemogoča premagovanje, ne da bi porabili pravi denar...prosim, preberite to in poiščite cenejšo igro. Hvala vam.
Ta igra mi je zelo všeč, le da morate za nadaljevanje igre kupiti. Omogočati bi vam moralo, da zaslužite power ups, kot bi lahko zaslužili kovance.
Ta igra mi je popolnoma všeč. Vendar pa uporaba Facebooka za dodajanje prijateljev za prejemanje ali dajanje energije ni najlažji postopek. Iskreno, še vedno nisem ugotovil. Verjetno zato, ker nisem pogost uporabnik FB. Če bi lahko v igri dodajali prijatelje ter dajali in prejemali energijo, bi bilo veliko lažje. Ne vem, ali je bil postopek namenoma otežen, vendar je frustrirajuće.
Ta igra mi je zelo všeč, vendar je pridobivanje kombinacij in poskus pridobiti 3000 točk v 90 sekundah nekoliko težko, če ne morete kupiti powerupov, je to smešno težko.
Čeprav razumem razlog za oglase, je ta igra smešna!!! Oglas po vsakem krogu, porabite več časa za gledanje oglasov kot za dejansko igranje igre!!! Škoda, zabavne ravni, ko se dejansko lahko igrate!!! Zavrni plačilo, da bi dodali brezplačno!!! Adijo, izbrisano!!! Odločil sem se dati tej igri drugo priložnost, poskusil velikonočno igro, še enkrat dobro najprej, ko pa sem prišel dlje v nivoje, sem igral 8 stopenj, ne enega zajčka, tako da ni metov kock!! Še enkrat izbrisano!!!!
Bila je neverjetna igra s čudovito grafiko, A ko ste dosegli določeno raven, je postalo nemogoče dokončati in dragulji sploh niso dovolj. Predlog: Povečajte količino draguljev pri dnevni prijavi
Poslušajte vaše povratne informacije, fantje, to je izigravanje, jemljete denar od ljudi, porabil sem veliko za prehod ravni in nakup draguljev, ta igra je očitno prevara, ki služi denar,!!! Zataknite se na ravneh po plačilu draguljev, toliko komentarjev, a preprosto ignorirate in vsem dajete enak odgovor!!!! Prosim, ne pokrovite se s svojimi patetičnimi izgovori, (sprašujem se, kaj pravite) oh, naj uganem
dober je, všeč mi je, ampak pravi način, da sem mu dal 4 zvezdice, ker je v redu do 15 stopnje potem je tako grozno, ne vem kaj je to, zato sem ga odstranil😑😑
To je zabavna igra, vendar dlje ko prideš, postane težja in želijo, da jo plačaš, ko dosežeš določeno raven. Na žalost bom to odstranil. Želel sem uživati, a želite le, da ljudje za to porabijo svoj denar. Preveč oglasov, morate gledati videoposnetek, da dobite več diamantov ali plačate zanj. To je samo igra, ljudje, ki ni tako resna, ljudje bi morali imeti možnost uživati v njej, ne da bi porabili svoj denar.
Ta igra je bila super, dokler nisem prišel v 3. restavracijo. Moral sem kupiti diamante in kmalu zatem se igra sploh ne bo naložila. Samo črn zaslon. Poskušal večkrat. Lahko igram svoje druge igre čisto v redu. Če ne bi bilo tega, bi dal 5 zvezdic. Všeč mi je bilo....... Ko je delovalo
Sprva mi je bilo všeč, vendar mi je bilo nemogoče napredovati v igri. Po prvi restavraciji je postalo pretežko, zato sem ugotovil, da vedno znova ponavljam isto restavracijo.
Ta igra mi je zelo všeč, vendar se mi zdi smešno, da nam sploh zmanjka strank, kaj šele koliko. Zelo sem blizu izbrisu te igre, na žalost res želim iti dlje.
Plačajte za igranje. Kot večina iger, ko dosežete določeno raven, morate plačati ali gledati neskončne oglase. Mislim, da je BREZPLAČNO le za omejen čas. Želim si, da bi lahko preprosto kupili igre in končali s tem denarjem, ki sramuje ljudi. Vse te aplikacije za igre so takšne. Nekaj časa zabavno, potem pa plačaš in se sešteje res hitro 😕
Zabava do stopnje 33. Dobesedno onemogočajo zmago na nekaterih ravneh, ker vam ne nudijo dovolj strank. To je bilo po mojem osebnem mnenju nekako senčno in denarja lakoto.
Ta igra je dobra, vendar ne morem preseči stopnje 30, da bi dobil naslednji ključ za odklepanje restavracije s krofi. To je noro
Super
Ta igra je bila zabavna in se je naučila kuhanja v hitrem okolju.👍😃