Post by rendfuckeabetur on Feb 17, 2022 3:43:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Maraqlıdır. Başlanğıc paketini aldıqdan sonra səviyyələr getdikcə çətinləşməyə başladı və on səkkizdə altı "çox çətin" səviyyə əldə etdim. Bundan əvvəl, 90-dan çox səviyyədə oynadıqdan sonra üç və ya dörd "çətin" səviyyə ilə qarşılaşdım. Mənə elə gəlir ki, onlar sənin bir neçə dollar atmağa hazır olduğunu bildikdən sonra, daha çox pul buraxmağa hazırsan. Ucuz atış. Əyləncəli oyun olsa da. Məsləhətim? Onlara heç bir pul verməyin və mən pul xərcləmədən qazana bilməyəcəyiniz səviyyələrlə qarşılaşmayacağınızı gözləyirəm.
İndiyə qədər oynamaq əyləncəlidir. Çox müxtəlif şeylər etmək lazımdır ki, darıxdırıcı olmasın.
Həddindən artıq reklam
Bəzi mərhələlər həqiqətən çətin olsa da, əgər davamlı IT gec-tez gələcək və bu, çox asan görünəcək.
Çoxlu reklamlara yol. Reklamlara baxmaqdan zövq alırsınızsa, bu oyunu quraşdırın. Əks halda, oyun oynamağı sevirsinizsə, ondan istifadə etməyin.
Hələ də oyunu başa düşməyə çalışıram, məncə, indiyə qədər çox yaxşı 👌
Bir çox reklamın yolu
Digər partlayış oyunları kimi, hər kəs üçün əyləncəlidir və başlamaq çox çətin deyil. Kaş ki, dərsliyi atlaya biləsən.
Mən bu oyunu oynamaqdan çox zövq alıram, qiymətləri iddia edərkən çoxlu reklamlar istisna olmaqla, onu endirdiyim üçün peşman deyiləm. Bundan başqa möhtəşəmdir.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki tsdr
Həddindən artıq reklam bezdirici olmağa başlayır. Amma ümumi yaxşı vaxt cruncher.
Həddindən artıq reklam var və bütün reklamlarda səsi söndürə bilmir
Dondurmağa davam etdim, buna görə də "yenidən quraşdırmağa" davam etməli oldum. Çətinliyə dəyməzdi, ona görə də proqramı silin.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles معمایی rkth
Əvvəllər sevirdi. Bəzi reklamlar mütləqdir. İndi hər səviyyədən sonra bir reklam. Bunun əvəzinə Toonblast əldə edin
Qazanılan ürəklərin ayrı bir sahədə olmaması istisna olmaqla, bu oyuna 5 ulduz verərdim.
Bu oyun oynamağa sərf olunan vaxta dəyməz. Yiu əsasən gücləndiricilərinizi və xüsusi simvollarınızı almalısınız, çünki oyun müəyyən səviyyələri keçmək üçün heç bir mükafat vermir... Siz hər dəfə bir gücləndirici alırsınız, lakin bu axmaq oyunu oynamaq üçün heç bir yerdə kifayət deyil. ...bu proqramın dərhal silinməsi ..
Əvvəlcə yaxşı səviyyə 23-ə çatdı. Heç vaxt kub bulmacalarını reklam edildiyi kimi görməmişdim.
Merge Ninja Star 2 رول پلیئنگ qng
Mən oyunu oynamaq istərdim. 5 səviyyə oynadım və bunlar dayanır. Mən hər şeyi sınamışam və başlayır və sürükləyir .Mən oyunu oynamaq istərdim .
Oynayanda gözəl vaxt keçirirəm, amma yeni səviyyələr əlavə olunana qədər dayanmışam.. A+++
Olduqca layiqli, oyuncaq partlayışı və toon partlayışı ilə demək olar ki, eyni oyun.
Sizi reklamdan sonra soruşmadan playstore-a aparmağınıza nifrət edirəm. Gözəl oyun, lakin zəhlətökən xüsusiyyət
Həddindən artıq əlavələr
Oyun əyləncəlidir, lakin çox mürəkkəb deyil. Pul xərcləmədən oyun vaxtınızı təkmilləşdirmək şansınız var. Baxmayaraq ki, reklamları görməmək üçün pul ödəməyə qərar verdim.
Əyləncəli.
Həddindən artıq reklamlar və utanc verici siyasi reklamlar, xüsusən də Mitch McConnell ilə təbliğat! Lənətə gəlmiş hərəkətinizi təmizləyin!!!
Əyləncəli oyun və canlılar sevimlidir
Oyun çox əyləncəlidir. O, həm də yaxşı göstərişlər verir, ona görə də nə etdiyinizi bilirsiniz.
Bu oyunu bəyənirəm və bir ilə yaxındır ki, oynayıram, amma təkəri fırlatmaqdan və səviyyəni keçmək üçün istifadə edə biləcəyim sikkələr və ya başqa şeylər əvəzinə əlavə həyatlar əldə etməkdən həqiqətən yoruldum. 1000-dən çox ürəyim var, bəlkə bizə başqa şeylər qazanmaq şansı verir.
Burada bir müddət çox əyləncə var. Ancaq bu oyunların əksəriyyəti kimi, çətinlik səviyyəsi də əyləncəli olmayana qədər artdı. Adios. Silin və davam edin.
Yaxşı oyun. Kaş ki, rəngli şarlarla necə tamamlayacaqlarını desələr
Ondan qurtuldum
Bu oyunu əldə etməyimin yeganə səbəbi, uzun müddət oynadıqdan sonra və bir çox səviyyələrdə hələ görmədiyim reklamda göstərilən raket xüsusiyyəti idi... Bu yalandır və mən indi quraşdıracam.
Oyunu bəyənin, amma hər dəfə reklam olanda bir səviyyəni keçsəniz, gəlin
Pis deyil ki, müəyyən obyektlərdən istifadə etmək bir növ sinir bozucudur
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və mən bütün günü bu oyunu oynaya bilərəm. Ən böyük ümidsizlik və reytinqimin əsas səbəbi reklamların hamısıdır. Bu proqram sözün əsl mənasında reklamlarla doludur və oyunu oynamaqdan həzz alır. Hər səviyyədən xalları görmək də gözəl olardı
Reklamları silmək üçün pul ödəmişəm və heç bir fərq görmürəm. Hər dəfə s düyməsinə basanda mənə reklam gəlir. Bu sökmədir. Xahiş edirəm pulumu geri qaytarın
Oyun yaxşıdır, amma siyasi reklamlar məni oyunu söndürməyə məcbur edir.
Vaxt öldürmək üçün əla oyundur
Oyun 2 həftədir işləmir
Tamam. Nə qədər hərəkət etdiyinizi görə bilmirəm.
Üzərinə götürən və çıxa bilməyən əlavələri var
Əyləncəli oyun, lakin məhv ediləcək əşyalar üçün çox az oyun var.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles פאזל ogpu