Post by rendfuckeabetur on Feb 17, 2022 3:49:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Reklamlarla onu tamamilə məhv etməsəydilər, bu oyun bir qədər şirin ola bilərdi. Yaxşı ödənişli sinif otağı seçmək istəyirsiniz? AD. Yeni paltar istəyirsiniz? AD. Maaşınızı artırmaq istəyirsiniz? AD. Maaşınızı artırmaq istəmirsiniz? Hər halda nə AD olduğunu təxmin edin! Doğru seçimi seçmək istəyirsiniz? AD!! Reklamlara baxmayaraq, oyun cansıxıcı və təkrarlanır.
Çoxlu reklamlar məyus olur
Bu, həqiqətən də yaxşı oyundur, ona görə də mən onunla bir gün kimi oynamağı xoşlayıram, üç gün keçir və sonra yenidən və ya istədiyiniz zaman bunu etməyi üstün tuturam, amma hər halda bu, həqiqətən yaxşı oyundur, həqiqətən əyləncəli və əyləncəlidir, ona görə də onu endirin. bunu et bunu et bunu et ............
Çox gözəl oyundu
Mən bunu sevirəm, amma reklamlar təsadüfi olaraq çıxır və bu, zəhlətökəndir, amma yenə də 5 qiymət verəcəyəm
Döyüşün parçalanması üçün olmasaydı, mən bu oyuna beş ulduz verərdim. Bu mümkün deyil! Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Həmçinin əlavələr kömək etmir. Planşetimdə o, məni ana səhifəyə qaytarır. Mən bir gənə qoymaq zaman, mən bir X qoymaq bildirib. Həmçinin bu şeyi düzeltmek edin. Qalanı həqiqətən yaxşıdır. Bəzi məqamlarda bunun vaxt itkisi olduğunu hiss edirəm. Amma başqa cür əyləncəlidir.
Bu, əla oyundur, amma kaş ki, daha yaxşı cavab verəydilər, belə ki, gəl mən üzərində it olan bir test verdim və kimsə onun qulaqları olduğuna görə begemot olduğunu söylədi. Lütfən, bu, əladır, bundan əlavə, qeyri-adi cavablar əlavə edin
Bu, heyrətamiz oyundur, lakin bir az çox reklam var ki, bunu həll edə bilər¯\_(ツ)_/¯
Çox yaxşı oyundur mən real həyatda müəllim olduğumu hiss edirəm bu oyunu sevirəm amma əlavə etmək çox gəlir
Cox da gozel ve maraqlidi
onun çoxlu reklamı var
Teacher Simulator ง่ายๆ ofg
Buda arada donur
Sadəcə əladır hər kəs tariflərdə deyir ki, mənim bu qədər reklamım var, amma təcrübəmdə heç bir reklam verməmişəm və əlavə edirəm və reytinqlərin saxta olduğunu demirəm, sadəcə təcrübəmdə bunu deyirəm. sadəcə zəhmli idi və bu oyunu çox sevirəm və mən bu oyuna aludə oldum, ona görə də bu oyuna beş ulduz verdim
Mən bu oyunu sevirəm, sadəcə arzu edirəm ki, siz sənədləri qiymətləndirdiyiniz zaman gedib masalardakı stullarda otursunlar.
Teacher Simulator Казуални rvex
Bu oyunu axmaq hesab etdim, çünki hər bir ikinci dərəcəli oyunda reklamlar çıxırdı, bu oyunu oynamamağı məsləhət görürəm, əgər istəsən, edə bilərsən, amma mənə dürüst etibar et
Bus Simulator : Ultimate Simulácie asid
Bu oyun çox gözəldir📝
salam xoşum gəldi oyundan kəşkə Azərbaycancada olsaydı
Bir növ yaxşıdır, amma zalda olan monitorda o qədər də real deyil, çünki biri səhv etsə, kimisə buraxardım və bir zorakılığa yanğınsöndürən səpməzdim. Həm də çox təkrarlanan və asandır
Sərin və hər şeydən başqa, sərt işarələmə
Gözəl mən bu oyunu sevirəm və uşaqlar üçün də yaxşıdır
𝖳𝗁𝗂𝗌 𝗀𝖺𝗆𝖾 𝗂𝗌 𝖺𝗅𝗐𝖺𝗒 𝖢𝖧𝖤𝖠𝖳𝖨𝖭!!!!!! 𝖳𝖧𝖨𝖲 𝖦𝖠𝖬𝖤 𝖧𝖠𝖵𝖤 𝖧𝖠𝖵𝖤 𝖲𝖮𝖮𝖮𝖮 𝖬𝖠𝖭𝖸 𝖠𝖣 𝖯𝖫𝖤𝖠𝖲𝖤 𝖯𝖫𝖤𝖠𝖲𝖤 𝖯𝖫𝖤𝖠𝖲𝖤, 𝖨 𝖧𝖠𝖳𝖤 𝖠𝖣 𝖨𝖥 𝖨 𝖱𝖤𝖬𝖮𝖵𝖤 𝖱𝖤𝖬𝖮𝖵𝖤 𝖠𝖣 𝖠𝖣 𝖱𝖤𝖬𝖮𝖵𝖤, 𝖠𝖭𝖣 𝖧𝖠𝖵𝖤 𝖠 𝖠𝖣 𝖠𝖦𝖠𝖨𝖭 !!!!!!!
Çox maraqlı oyundu amma azerbaycan dilinde çox maraqlı olardı sizdə oynaya bilməyəcəksiniz inaniram ki sizdə xoslayasız
Çoğ gözəldir🤔
Oyun çox əyləncəlidir. Ancaq saniyədə 1000 reklamın olması dəhşətdir. Bu, oyunu çox darıxdırıcı edir. Hər saniyə 30 saniyəlik bir reklama baxır. Mən oyunu sevirəm. Amma mən bunu belə düzəldə bilmirəm.
Şaftalı 🍊🍊
ingiliscə olmasaydi tam verərəm
Iyi ama türkce daha yaxşı olurdu
Cox gozel oyundur🙂😇
Düzünü desəm, o qədər şikayətim var ki, ilk növbədə mən zorakılığa mane ola bilmirəm, yeni paltar ala bilmirəm, yeni bir iş tapa bilmirəm, çünki HƏMİŞƏ MÜMKÜNDÜR və bunu dərhal həll etmək lazımdır, biz bacarmırıq. Mükafat qazanmaq üçün reklamlara baxın, reklamlar sizə çox kömək etsə də, xahiş edirəm bunu düzəldin. Yalnız mükafat almadığınız zaman reklam olur və bu, çox olur. Reklamlarla bağlı probleminiz indi dəlicəsinə həll olunur.
Bu yaxşıdır, lakin əlavələr yalnız dövrədən sonra gedir
O qədər çox reklam var ki, hər dəfə 1 tapşırığı bitirəndə reklamlar olacaq. Qrammatikam üçün üzr istəyirəm.
BU OYUNU SEVİRƏM! Bu, həqiqətən məmnundur! Amma əlavələri bəyənmirəm. Ancaq oyun heyrətamizdir!
hele indi yukləyirəm inşallah yaxsi olar
Teacher Simulator Casual ngz
İnşAllah açıqlar Amin
Super. yalnız bir problem o qədər çox reklamdır
Həyatımın gözəl oyunu
Çox əyləncəli asan oyun.
Mən zalı izləyirdim və zorbaya heç nə edə bilmədim, bu, reklamların əlçatmaz olduğunu söyləyəcəkdi! Ertəsi gün yenidən cəhd etdim və internetimiz var idi. Mən düşünürəm. Amma oyunu bəyənirəm. ☺
Oyun sizi internet bağlantısı ilə oynamağa məcbur edir ki, onlar sizdən reklamlara baxaraq pul əldə edə bilsinlər, həmçinin toplama düyməsini həmişə basdığımda oyun reklamlara baxaraq toxunuşu üçqat istiqamətləndirir, çox dəhşətli oyun...amma əyləncəlidir.
Kaş ki, reklamlar bu qədər tez-tez olmasın və ya səviyyələr daha uzun olsun
Düşündüm ki, bu oyun gözəldir və həqiqətən də bu oyun gözəldir..... amma bu qədər asılıb. saniyədə oyun asılıb.
Çox pis
❤
Mən onu pulsuz verirəm, o qədər çox reklam var ki, oyunu yaradan insanlar reklamları bir az qısaltsalar, oyun YouTube kimi daha yaxşı olar.
Maraqsızdı😛😛
Əyləncəli oyun, amma bir müddət sonra əlavələr əsəblərimi pozur. Hər fəaliyyətdən sonra əlavə olacaq. Oyunun təklif etdiyi dəriləri istəyirsinizsə, əlavəyə baxmalısınız. Yaradıcının pul qazanması lazım olduğunu anlayıram, ancaq siz sadəcə bombardman olunursunuz. Əlbəttə ki, əlavələr sizi narahat etmirsə, buna baxmayaraq vaxt keçirmək üçün əla oyundur.
❤❤❤💛💙💙
Bu oyun 🎮 çox yaxşıdır 👍 lakin bu oyun 5 ulduz deyil:-
Zəhmət olmasa reklamı azaldın🤗
Bu oyun çox gözəldir. Bu, uşaqlara da öyrənməyə kömək edəcək. İndi yüklənir, amma videonun oyun olduğunu görürəm, sonra bu oyunu yükləyirəm. Bu oyun, qrafika və idarəetmə çox gözəldir. Bu oyunu sevirəm. Oyunu mükəmməl etdiyiniz üçün təşəkkür edirik. Uşaqlar üçün ən yaxşı oyundur.
Teacher Simulator Casual unv